Hoofdmenu

Internationaal Europeadecomité zoekt vrijwilligers/medewerkers voor zijn regieploeg

Het Internationaal Europeadecomité zoekt vrijwilligers die interesse hebben om hun regieploeg, die instaat voor het goede verloop van de jaarlijkse Europeade, te vervoegen en te versterken.

Heb je passie en interesse voor Folkloredans , -muziek, -zang en/of vendelen en het houdt je niet tegen wat van je vrije tijd te spenderen voor het grootste Europese dans-, muziek- en zangfestival ?

Neem dan snel contact op met Roland Decorte (regisseur Europeade) op 0475 / 98.12.51 en/of roland.decorte@scarlet.be  en stuur hem alvast jou motivatie mee.

Contactpersoon: 
Roland Decorte
Telefoonnr: 
0475 98 12 51

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×