Hoofdmenu

Gezocht: dansleraar kids&jeugd

Wij zijn op zoek naar een jonge, gemotiveerde dame of heer die ons lerarenteam wil vervoegen op woensdagmiddag voor volgend schooljaar.
Dit om lessen kinder en jeugd dans te geven van 8 jarigen tot 18 jarigen te Ronse. De lessen kunnen een mix zijn van modern, hedendaags, hip hop, street, funky…
De leerkracht is volledig vrij om de lessen zelf in te vullen volgens zijn of haar talenten. Wij verwachten motivatie en plezier, zodat dit wordt overgebracht naar onze dansers.

Kunnen jullie ons verder helpen in onze zoektocht ?

Contactpersoon: 
VZW Dance-Crush Events
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×