Hoofdmenu

Dansers

Graag zou ik mijn passie voor dans willen delen met anderen. Ik zou graag willen starten als dansdocente. Mijn naam is Annelore Hubin. Ik ben geboren op 24/09/2000. Ik woon in Werchter en zou in omstreken les willen geven. Ik heb nog geen rijbewijs dus het zou met de bus of fiets bereikbaar voor me moeten zijn. Zelf heb ik 8 jaar streetdance gevold en 3 jaar showdance en jazz.
Het verlangen om les te geven is gestart toen ik gestopt ben met dansen.

Indien u interesse heeft kan u me mailen op het volgende adres: AnneloreHubin@gmail.com

Contactpersoon: 
Annelore Hubin
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×