Hoofdmenu

Zoekertjes

Aangeboden: privélessen klassiek ballet en ballet-Pilates aan huis

Aangeboden in Leuven, Kortrijk, Brussel en omstreken: privélessen klassiek ballet en ballet-Pilates aan huis.

Ik ben docente hedendaagse dans, moderne dans, klassieke dans en bewegingstheater. Verder studeer ik psychologie en danstherapie. In 2019 wil ik een eigen therapieruimte opstarten voor lessen en therapie, maar ook therapie aan huis aanbieden. Om deze droom waar te maken bied ik mezelf momenteel aan voor lessen klassieke dans, en ook lessen ballet-Pilates (heel interessant bij rugproblemen). Ballet Pilates biedt dezelfde voordelen als een balletles (flexibiliteit, kracht), maar met een matje en yogaballen van verschillende grootten. Het biedt ook grote voordelen voor mensen met rugklachten! De lessen worden aangeboden aan huis, ik heb alle materiaal klaar om mee te nemen.

Dansers gezocht voor Snap XL

DANSER GEZOCHT VOOR SNAP XL
fABULEUS zoekt vervanging voor één van de dansers van SNAP XL, de jongerenproductie van Talitha De Decker die in februari 2018 in première ging in C-mine cultuurcentrum (Genk). Tussen 18 september 2018 en 16 maart 2019 gaat deze productie op tournee. De ploeg danst 23 voorstellingen in heel België, zowel vrije voorstellingen ‘s avonds als schoolvoorstellingen overdag. De volledige tournee vind je hier.

Lesgever gezocht voor Vlaamse Volksdans.

Wij zijn op zoek naar versterking! Heb je enige doceerervaring in ons genre of heb je gewoon goesting in een nieuwe uitdaging? Misschien is dit wel iets voor jou!

Kinder-& jeugdgroep Pagadderke (afdeling van vzw volkskunstgroep De Uiltjes) zoekt een enthousiaste man of vrouw die wekelijks onze kindergroep (5-9j) en/of jeugdgroep (10-16j) kan lesgeven in het genre Vlaamse volksdans. Onze groep bestaat uit 25 dansers en we repeteren wekelijks op zondagvoormiddag in Ekeren(Antwerpen).

 

VZW Pliejee zoekt leerkracht jazz of moderne dans

Een zeer unieke kans om met extra gemotiveerde leerlingen te werken en hun te helpen om hun hobby maximaal uit te voeren en hun naar een hoger niveau te begeleiden.

Gemotiveerde dansleraar/-lerares

Kunstgroep Alkuone uit Aalst is op zoek naar een gemotiveerde dansleraar/-lerares, die ervaring heeft met het maken van danschoreografieën voor jongens en meisjes van 5 tem 12 jaar (onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën). De vacature komt vrij vanaf november 2018.

Volksdansgroepen

De dansgroep bestaat uit mensen met diverse achtergronden en is spontaan ontstaan. De mensen hebben elkaar dus gevonden met een passie voor dansen. De dansgroep mag zowel een zuivere traditionele dans beoefenen als een mengvorm van verschillende culturen en tradities. Graag zijn ze gelegen rond Gent, omdat dat de geografische afbakening is van mijn thesis.

Danseres gezocht voor circusproductie

Volgend jaar staat er een bijzonder project te gebeuren.
Een samensmelting van afgestudeerde circusartiesten, dansers, live muziek en de oudste circusfamilie van Belgie.
De voorstelling zal plaatsvinden in een grote Chapiteau en zal het jaar rond toeren in Vlaanderen en misschien daarbuiten.
Als je er ooit van hebt gedroomd op pad te gaan met het cicus, dit is je kans.
Het project is voor minimum 2 jaar en beloofd een bijzonder avontuur te worden.
Gelieve contact op te nemen voor meer info.

Lesgever gezocht BBB

Turn-en dansclub Deugd en Moed Ekeren is op zoek naar een energieke trainer voor de les BBB (high impact) voor volwassenen op dinsdagavond. Je bent bij voorkeur +18 jaar en hebt een diploma of voldoende ervaring. Je wordt lid van een tof team en wordt persoonlijk verwelkomd. Je kan bovendien lesgeven in een gloednieuwe gym- en danshal! Bij start krijg je een infobrochure en vrijwilligerscontract, je ontvangt ook een vrijwilligersvergoeding. Er wordt jaarlijks een vrijwilligersfeest en een teambuildingactiviteit georganiseerd voor alle lesgevers.
Word jij het nieuwe team member van ons D&M lesgeversteam?
Stuur dan snel een mailtje naar Eline op verenigingsmanager@deudenmoed.be of bel 0474/656304.

Lesgever(geefster) voor modern-hedendaags

Wij zijn met onze dansschool (dansstudio Katan) dringend op zoek naar lesgever(geefster) voor modern-hedendaags te Houthalen- Helchteren
Woensdag van 18.00u tot 19.30u (selectiegroep +16jarigen)
Donderdag van 18.15u tot 19.30u +16 jarigen

Danszaal regio Strombeek-bever

Gezocht, danszaal regio Strombeek-bever voor lessen op woendag tussen 16u45 en 20u45, en op maandag van 20u30 tot 22u00.

Pagina's

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×