Hoofdmenu

Zoekertjes

Docenten voor verschillende dansstijlen

Voor het nieuwe dansseizoen (vanaf sept 2018 tot midden mei 2019) zoeken we verschillende docenten voor diverse dansstijlen: kleuterdans, kids dance, ballet, jazz, modern, musical, urban,....De danslessen gaan door in 2 volledig uitgeruste danszalen (Holsbeek en Rillaar) met alle comfort. Gediplomeerde lesgevers of zeer gemotiveerde/gedreven dansers die hun kennis willen doorgeven (coaching voorzien) zijn van harte welkom!

Audities - Inside Out

Voor de dansproductie ‘Inside-out’ (werktitel) van Aileen Bonne en Els Viaene zijn we op zoek naar 1 vrouwelijke en 2 mannelijke hedendaagse dansers.
De voorstelling is een zintuigelijke performance die een publiek in een innerlijke wereld brengt van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het is een voorstelling waar een klank tastbaar en voelbaar wordt en een beweging aanvult wat niet uitgesproken wordt.

Dansleerkracht

Antwerps amateurdansgroepje is dringend op zoek naar studenten die willen bijverdienen of een dansleerkracht die in Antwerpen kan les geven, vol passie en die dat met kinderen wil(len) delen?

Volksdansgroepen

om liefst zoveel mogelijk in klederdracht deel te nemen aan het 40ste Provinciaal Volksdansfeest, dat gepland is op zaterdag 21 juli van 14 tot 18.30 uur op het Woodrow Wilsonplein 'zuid) te Gent.

Dansleraar

die de senioren van de dansclub van lokaal dienstencentrum “Ter Lembeek” in Wielsbeke op vrijdagvoormiddag wil begeleiden

Poolse dansgroep

zoekt een festival in België in 2018 om een optreden(s) te verzorgen

Inclusieve auditieworkshop

De auditie is bedoeld om dansers vinden voor "We all speak in poems". Een choreografie die wordt opgevoerd in de openbare ruimte en alle aanwezige (en heel verschillende) mensen samen probeert te brengen in dans.
Ons project is mogelijk dankzij de steun van Fonds voor talentontwikkeling - Stad Antwerpen.

Vervanging gezocht

Wegens zwangerschapsverlof ben ik op zoek naar vervanging voor mijn lessen in de Akademie voor Muzische Kunsten in Meise op woensdagnamiddag.
Dit vanaf 16 april (na de paasvakantie) tot einde schooljaar, met verlenging vanaf september mogelijk.

Meer collective is looking for (semi)professional dancers (and others!)

We are also looking for people of all artistic disciplines for other future projects!
So feel free to apply for that as well (as dancer, actor, musician, video artist, light engineer...).

Leerkrachten kleuter - en kinderdans

mensen die tot op een behoorlijk niveau als amateur dansen of gedanst hebben, eventueel mensen met een diploma LO of bewegingsrecreatie met interesse voor - en ervaring in dans. Wens je jouw hoofdberoep aan te vullen met een beperkte opdracht in het deeltijds kunstonderwijs, dan is dit zeker het overwegen waard.
Affiniteit met onderwijs en graag werken met kinderen van 2° kleuter tot en met 2° leerjaar zijn belangrijke troeven voor kandidaten.

Pagina's

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×