Hoofdmenu

Westrand Cultuurcentrum Dilbeek vzw

Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek
T. 02 466 20 30
tickets@westrand.be
www.westrand.be

Danspuntleden krijgen een abo 10 korting voor de dansvoorstellingen (enkel bij vertoon aan de balie)

Het cultuurcentrum van Dilbeek biedt haar publiek elk jaar een ruim en gevarieerd programma aan. Theater, muziek, dans, humor, tentoonstellingen, educatieve activiteiten, voor elk wat wils! Met haar programmering bekoort zij zowel jong als oud. Elke dag wordt hier cultuur op maat geleverd.

 

'Rule of Three' MET Jan Martens

Een gedanste performance die het midden houdt tussen een concert en een verhalenbundel.
Voor deze voorstelling werkt Jan Martens voor het eerst met live muziek als stuwende kracht. De Amerikaanse producer en drummer NAH mixt drums met gevonden geluiden en gemanipuleerde samples.

Wanneer   Wo 21/02/2018 om 20.30 uur  (lees meer)

 

'(B)' MET Gloed / Koen Augustijnen en Rosalba Torres Guerrero

Wanneer boksen dansen wordt.
In deze creatie staan hedendaagse dansers op de scène samen met professionele boksers. Hoe kunnen de danswereld en de bokssport met elkaar in dialoog gaan? Kunnen ze elkaar beïnvloeden? Wanneer wordt boksen dansen? Is de scène ook een soort boksring?

Wanneer   Wo 7/03/2018 om 20.30 uur  (lees meer)

 

 

 

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×