Hoofdmenu

Verzekering

Danspunt biedt je de mogelijkheid om een extra-voordelige verzekering voor 'Lichamelijke ongevallen en Burgerrechterlijke aansprakelijkheid' af te sluiten. Je dansgroep, -school, -vereniging of -gezelschap hoeft geen lid te zijn van Danspunt.

Deze verzekering is van toepassing op alle activiteiten van je eigen groep en op alle Danspunt-activiteiten.

Bovendien is de polis in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en het KB over de burgerrechtelijke aansprakelijkheid van vrijwilligers die in de organisatie werken.

Bekijk ook de veelvoorkomende vragen i.v.m. onze verzekering in de rubriek FAQ.

 

Ter info: Je kan via Danspunt ook een bijkomende bestuurdersverzekering afsluiten aan voordeeltarief. Meer info: info@danspunt.be

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×