Hoofdmenu

Versterk je vrijwilligersmanagement

Vrijwilligers, lesgevers en begeleiders, ze zijn de kracht van je organisatie. We inspireren je in deze sessie met diverse ideeën om hen te werven, te laten groeien én betrokken te houden. We geven tools om in je eigen vereniging gericht met je vrijwilligers te werken, kansen te ontdekken en je beleid te versterken. Je krijgt theoretisch inzicht en praktische tips om aan de slag te gaan.

Kevin Picalausa en Wim Van Leeuwen hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van vrijwilligersorganisaties in het jeugdwerk. Met hun bedrijf Coaster consulting ondersteunen ze verenigingen, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen in veranderingsprocessen. www.coasterconsulting.be

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag
 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×