Hoofdmenu

ZONNE

Dansen voor het plezier, maar wel met de nodige stijl, is altijd het motto van Zonne geweest. Optredens en demonstraties zijn geen hoofddoel, maar wanneer de kans zich voordoet, zijn we natuurlijk steeds bereid om voornamelijk de Vlaamse volksdanstraditie maar soms ook ons internationaal programma te laten zien en horen.

Naast de vele binnenlandse optredens was de groep ook reeds te zien op evenementen en festivals in Duitsland, Nederland, Luxemburg, Engeland, Wales, Hongarije, Tsjechië, Polen, Israël en China.
 
Onze oefenlessen gaan door op vrijdagavond en zondagvoormiddag en dinsdagavond in de turnzaal van het Projectencentrum aan het Kongoplein.
 

Tienergroep - Klaveren Aas (internationale dans) - Schuppen Zot (Vlaamse volksdans) - Morrisdans - Eeuwig Jong (internationale dans met eenvoudig niveau)

Adres
2300
Turnhout
Regio: 
Dansgenre: 
Europese dans
Balkandans
Vlaamse volksdans
Contact
E-mail: 
Website: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×