Hoofdmenu

vzw Gestellae Ballet (Cie Ph/f/ase)

De Gistelse Balletschool staat voor discipline, motivatie, toewijding, nooit opgeven en 't verlangen om te willen uitblinken. Ons doel blijft, iedereen in optimale omstandigheden te laten groeien, te laten dansen en de choreografen de kans geven om nieuwe creaties te ontwikkelen. De professionele klasse van onze docenten is alom bekend. Het is immers zeer belangrijk dat de danstechniek goed wordt aangeleerd. Daarom zijn onze docenten zéér goed onderlegd in hun dansdiscipline.

Het gevoel, de liefde voor de dans, het talent van onze gediplomeerde docenten, heeft al heel wat jongeren de liefde voor de dans leren ontdekken. In 2012 kreeg de balletschool het label van 'Kwaliteitsvolle dansclub' van Danssportvlaanderen en in 2014 en 2015 'Goed Bezig' van Bloso.

Adres
Brittenlaan 4
8470
Gistel
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Tapdans
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×