Hoofdmenu

Taradance

Taradance zag eind 2008 het levenslicht toen enkele gemotiveerde dansers en niet-dansers de handen in elkaar sloegen om een dynamische vereniging omtrent de fantastische Ierse cultuur op te starten. Slechts één ding hadden alle stichtende leden zonder twijfel gemeen: een onvoorstelbare liefde voor Ierland en haar fiere cultuur. Taradance werd derhalve opgericht om de Ierse cultuur ook in België te promoten en uit te dragen naar een zo breed mogelijk publiek. Dit doen we vooral door danslessen in te richten zodat we een klein stukje Ierland naar hier kunnen overbrengen.

Taradance is een feitelijke vereniging die gevestigd is in Kapelle-op-den-Bos, maar werkzaam in heel België door allerhande festivals, feestjes en gelegenheden op te luisteren met uiterst kwalitatieve optredens aan schappelijke prijzen.

Ook kan Taradance over professionele muzikanten beschikken, wat voor een ongekende en sfeervolle beleving zorgt. Tot slot verzorgt Taradance ook workshops, waarbij grote en kleine groepen op een spontane en vrolijke manier de beginselen van Ierse dans kunnen bijgebracht worden. Meer info omtrent optredens e.d. is te bekomen via het bestuur.

Taradance is een nog jonge vereniging die zich dag na dag inzet om groter, beter en professioneler te worden – zonder passie, bezieling en oog voor detail te verliezen. Elke geïnteresseerde kan contact met ons opnemen via de contactpagina.
 

Adres
Overzetstraat 25
1880
Kapelle-op-den-Bos
Dansgenre: 
Keltische dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×