Hoofdmenu

Studio to Move vzw

Studio to Move biedt danslessen aan in Kalmthout & Putte/ Kapellen. De lessen zijn voor zowel de kleinste als voor de grote onder ons.
Kwalitatieve danslessen en een aangename sfeer zijn een prioriteit !
Wij geven elke danser ruimte om zich te ontplooien op zijn of haar tempo. Wij opteren voor kleinere groepen zodat iedereen evenveel kans heeft om individueel verbeterd te worden. De persoonlijke aanpak & passie voor dans kan je in de lessen voelen en worden doorgegeven aan de leerlingen.
 
 
Wij bieden twee hoofdstijlen aan : Hedendaagse/Moderne dans & Klassiek Ballet.
Daarnaast worden er door heen het jaar workshops georganisseerd met stijlen als Jazz, Breakdance, Hip Hop, …
 
 
Dansen is een passie en is voor iedereen ! ​

Adres
Ertbrandstraat 137
2950
Kapellen
Regio: 
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×