Hoofdmenu

Spektakelgroep Vredon vzw

In Vredon kan je leren vendelen, dansen en trommelen.
De groep telt ongeveer 190 leden en staat open voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
Vredon verzorgt een twintigtal optredens per jaar en organiseert elke zomer een buitenlandse tournee.
 
Spektakelgroep Vredon creëerde 19 avondvullende programma’s en vierde in 2015 haar 35-jarig jubileum.
 
Met de voorstelling ‘RED’ uit 2013 klasseerde de provincie Oost-Vlaanderen Vredon in de eerste categorie bij de choreografische groepen.

In Vredon worden modern jazz, street jazz en hedendaagse dans beoefend.
De repetities staan open voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en gaan door in het sportcomplex van het VTI in Aalst (ingang Asserendries). De opleidingen starten met dansinitiatie en bewegingsleer.
 

Adres
9300
AALST
Dansgenre: 
Dans met attributen
Jazzdans
Moderne dans
Vendelen
Contact
Website: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×