Hoofdmenu

SAMWD Sint-Niklaas

De lessen worden voortdurend aan de mogelijkheden van ieder kind aangepast. Naast de wekelijkse danstechnische training omvat de opleiding ook de artistieke training waarin grote aandacht gaat naar de voorbereidingen van de dansoptredens.
Je kan starten met de opleidingen dans vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Sinds enkele jaren richt de academie ook voor volwassenen de opleiding dans in. Ook volwassenen kunnen nu een heel jaar danslessen volgen en dit gedurende 2 uur per week.
In de 2 uur durende lessen zullen zowel klassieke danstechnieken, hedendaagse danstechnieken, jazzdans, dansimprovisatie-technieken, yoga en shiatsu-massage aan bod komen.
Iedereen boven de 18 jaar is welkom! Let wel op: het is geen partnerdans zoals salsa of tango. Dit sluit niet uit dat zowel mannen als vrouwen welkom zijn!

 

Adres
Hofstraat 13
9100
Sint-Niklaas
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×