Hoofdmenu

MISTRAL

Mistral vzw  is een buitenbeentje in het circuit van kunstgroepen. Op een alternatieve, maar spectaculaire wijze brengt de gemengde groep creaties van hoog niveau. Naast het eigenzinnig gebruik van eigen lichaam is er de wonderlijke combinatie met allerlei ingrediënten: stoelen, draperieën, waaiers, vlaggen, messen, ... Voortdurende afwisseling in stijl, een dynamisch verloop en een niet voor de hand liggende muziekkeuze brengen ‘verwondering’ bij het publiek.
 

Adres
Goudbergstraat 10
8560
WEVELGEM
Dansgenre: 
Dans met attributen
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×