Hoofdmenu

KSVT Lembeek

De Koninklijke Sint-Veronus turnkring, kortweg KSVT is een sportvereniging die gesticht werd in 1922. In onze eigen sportzaal P.Bricout ontvangen wij wekelijks 560 gemotiveerde sporters.

Onze visie is duidelijk ; ieder mens is een unicum en vanuit dat oogpunt wensen we iedereen, al dan niet sportbegaafd, te verwelkomen in onze club

Onder de deskundige leiding van onze trainers en de vakkundige ondersteuning van ons bestuur biedt onze vereniging iedereen de kans om, hoofdzakelijk op recreatief maar indien gewenst ook op competitief niveau, sport te beoefenen.

In onze club staan turnen, dansen, trampolinespringen, aquagym, conditiegym (Body Workouts, …) badminton en volleybal wekelijks op het programma.

Bij de jeugdafdeling 'Dans' staan predans en jazzdans op het programma.

Adres
Klabbeeksesteenweg 281
1502
Lembeek
Dansgenre: 
Jazzdans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×