Hoofdmenu

KnA-Venkra

De Venkra - Vendeliers zijn aangesloten bij KnA sinds 2007. Bij KnA is dit een relatief jonge groep, maar met al heel veel ervaring. De oorspronkelijke basisgroep is samengesteld uit leden van de inmiddels ontbonden 'Don Bosco Gilde' uit Sint-Pieters Woluwe (Brussel).
'Venkra' staat voor een dynamisch en modern vlaggenspel, geïnspireerd door het Italiaans vendelspel. Maar ook het klassieke, Vlaamse vendelen staat op ons programma. Wij nemen regelmatig deel aan optochten en demonstraties, zowel nationaal als internationaal.
 

Adres
1950
Kraainem
Dansgenre: 
Vendelen
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×