Hoofdmenu

Griekse Volksdansgroep Zorbades vzw

ZorbaDES???

Inderdaad, het meervoud van Zorbas, Alexis Zorbas, de beruchte Griek uit het boek van Nikos Kazantzakis. Zorba is gek, enthousiast, loopt over van levensvreugde en wil anderen laten delen in zijn passie. Zo is ook Zorbades.

Demonstratiegroep
De dansgroep bestaat voor het merendeel uit Belgen, niet-Grieken, aangevuld met enkele Grieken, halve Grieken, éénvierde Grieken, ... Wij zijn dus wel goed gek om dansen van een vreemd land te brengen en ook nog aan te leren! Maar we doen dat met enthousiasme en trachten de Griekse sfeer te doen leven in onze optredens en een vleugje daarvan als een olympische vlam over te brengen op ons publiek.

Danslessen elke zondagnamiddag
(behalve tijdens schoolvakanties)
13.30u - 15u: allerlei dansen
15u - 16u: nieuwe dansen
16u - 17u: repetitie demonstratiedansers
    
Waar?
Turnzaal van het Sint-Annacollege
Oscar De Gruyterlaan 4
(ingang langs de grote poort op de hoek met Lode Zielenslaan)
2050 Antwerpen - Linkeroever
(ruime parkeergelegenheid)
 

 

Adres
2050
Antwerpen
Regio: 
Dansgenre: 
Griekse dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×