Hoofdmenu

FILIA

"FILIA" betekent vriendschap. We zijn vooral een hechte vriendenkring met allen eenzelfde passie, Griekenland en zijn cultuur, muziek en dans. De dansles is een unieke gelegenheid om allen samen te zijn en dank zij onze passie een sterke vriendschappelijke band op te bouwen.

Geïmproviseerde danspasjes en ingestudeerde choreografietjes houden ons niet echt bezig, we willen vooral zo getrouw mogelijk dansen met respect voor de griekse traditie.
Net zoals het hoort op een grieks dorpsfeest is het de belangrijk dat iedereen kan meedansen en genieten van muziek en dans. Jong of oud, twee linkse benen of niet, iedereen wordt geholpen tot hij de pasjes onder de knie heeft.

Meerdere dansen van diverse streken van Griekenland komen aan bod, klik hier voor een overzicht.

 

Adres
De Centrale, Kraankindersstraat 2
9000
Gent
Dansgenre: 
Griekse dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×