Hoofdmenu

Encuentro vzw

Encuentro vzw tracht via allerlei vormen van activiteiten mensen dichter bij elkaar en bij zichzelf te brengen. Dit vertaalt zich vooral in vorm van dans en muziek. Momenteel ligt de focus op ons tango project El Ardoroso, graag willen wij u onderdompelen in zowel de beheersing van deze dans als de geschiedenis en cultuur die hiermee gepaard gaat.
Ontdek het plezier van het tangodansen tijdens onze les activiteiten of evenementen in Mechelen, Mortsel en Antwerpen (Borgerhout).
 

Adres
2640
Mortsel
Regio: 
Dansgenre: 
Argentijnse tango
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×