Hoofdmenu

DE SCHABOLLEKES

De Schabollekes van Pajottenland zijn een leuke groep kinderen die graag dansen. We komen iedere zaterdag samen om te oefenen en plezier te maken. Het maakt niet uit, of het nu met een dansspelletje, een modern dansje, een zitdans of een dans van de andere kant van de wereld is…

dansen is ons ding
Ben je tussen 6 en 10 jaar? Je danst graag en maakt graag plezier. Heb je gehoord dat het "tof" is bij ons? Heb je ons gezien en kreeg je zin om deel te nemen? Kom dan eens kijken of meedoen! Iedereen is welkom en breng gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Bij ons is het fijn, je zou er ook bij moeten zijn.
 

Adres
Lumbeekstraat, 20
1700
Sint-Ulriks-Kapelle
Dansgenre: 
Vlaamse volksdans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×