Hoofdmenu

Dansstudio Indigo

Dansstudio Indigo draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De nadruk wordt gelegd op het beleven van dansplezier in een gedisciplineerde omgeving. Creativiteit, muzikaliteit en dansantheid wordt geprikkeld in de lessen gegeven door gediplomeerde dansdocenten. Iedereen is welkom van jong tot oud, meisjes en jongens, ervaren of beginnend! Getalenteerde dansers kunnen zich verder ontwikkelen in onze Kern-groepen en Compagnie.

Naast de danslessen werkt Dansstudio Indigo ook mee aan culturele activiteiten, sportdagen, shows, openingen enzovoort. We kunnen een vaste choreografie presenteren, er kan een dans op maat gemaakt worden, maar er kunnen ook dansdocenten geboekt worden. Zo krijgt uw evenement een swingende toets!

De dansstudio is makkelijk te bereiken met de auto of fiets en ligt bovendien op wandelafstand van het station van Roeselare!

Adres
Stokerijstraat 56
8800
Roeselare
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×