Hoofdmenu

DANSSTUDIO ANDIAMO vzw

Wij zijn Daisy en Annik. We zijn allebei opgegroeid in Edegem en al 25 jaar lang is DANSEN onze grote passie. Als kind volgden we meerdere danslessen per week en een tiental jaar geleden gaven we zelf onze eerste dansles. Zo hebben we elkaar leren kennen en al vele jaren werken we enthousiast samen. Hieruit groeide het idee om "er samen voor te gaan" en drie jaar geleden hebben we dan onze eigen dansstudio opgericht.

We kozen als naam voor onze dansstudio "ANDIAMO". Dit is Italiaans voor "WE GAAN ERVOOR!". Plezier beleven tijdens het dansen is voor ons het allerbelangrijkste! Aan klein en groot geven wij graag onze danskriebels door!

Wanneer je het logo bekijkt springen twee letters onmiddellijk in het oog. Je kon het misschien al raden: deze letters zijn de eerste letters van onze voornamen.

Hopelijk ontmoeten we jullie binnenkort in onze dansstudio!!
 

Adres
2650
EDEGEM
Regio: 
Dansgenre: 
Jazzdans
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×