Hoofdmenu

Dansschool S-pression Meetjesland vzw

S-pression is dé dansschool uit Eeklo die door Sara Mussche werd opgericht in 2004. Samen met haar team van docenten en assistenten staat Sara klaar voor dansers van alle leeftijden. Bij S-pression is iedereen welkom voor danslessen in de meest diverse stijlen en in verschillende niveaus, van beginners tot gevorderde dansers. Zo geven ook onze aparte jongensgroepen de dansschool een extra uitstraling. S-pression is daarnaast ook sterk in klassiek, pilates, relaxatie en yoga, voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. In maar liefst acht demogroepen werken getalenteerde dansers – zowel groot als klein – samen met hun docenten aan hun ontwikkeling. Verschillende van deze wedstrijdgroepen behoren tot de top van dansend Vlaanderen.

Bij S-pression ligt de klemtoon steeds op het dansplezier en de ontwikkeling van onze dansers in een kwalitatieve omgeving. Zo staan in de stedelijke sporthal in Eeklo en in sporthal Meos in Maldegem moderne dansinfrastructuren ter beschikking van de S-pression-dansers.
 

Adres
Burg. L. Pussemierstraat 157 bus C
9900
Eeklo
Dansgenre: 
Ballet
Jazzdans
Moderne dans
Clipdance
Hiphop
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×