Hoofdmenu

Dansschool Favole vzw

Dansschool Favole staat bekend om zijn goeie sfeer en uitstekende leskwaliteit. De leerkrachten hebben een hart voor hun vak en voor de leerlingen, en dit merk je aan ons trouw leerlingenbestand.
 
Wij houden ervan om les te geven aan kleine groepen, zo heeft de docent dan niet alleen een beter oog voor het individu, maar ook voor de groepsinteractie.
 
Dansen is een sociale activiteit die goed is voor lichaam en geest. Dus wanneer u voor uzelf of voor uw dochter/zoon op zoek bent naar een gezonde ontspanning in een positieve omgeving, maak dan gerust eens een afspraak voor een gratis proefles naar keuze.
 

Adres
Hoogpoort 41
9000
Gent
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Jazzdans
Moderne dans
Hiphop
Contact
Website: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×