Hoofdmenu

Danspas Wijnendale

Met Danspas Wijnendale staat plezier maken en genieten van samen dansen voorop. We leren traditionele dansen van over de hele wereld maar hebben ook aandacht voor typische Vlaamse Volksdansen. Om de 14 dagen is er dansles door een ervaren lesgever.

De danslessen gaan door om de 14 dagen op donderdagavonden in de bovenzaal van tribune van voetbalstadion de Velodroom (Bruggestraat 29, 8820 Torhout).
Naast de danslessen zijn er ook boeiende nevenactiviteiten: familiedag, verbroedering, optredens, animatie tijdens kerst voor kinderen, ...
 

Adres
8820
Torhout
Dansgenre: 
Europese dans
Vlaamse volksdans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×