Hoofdmenu

DANSGROEP TIRKEDI

Dansgroep De Kring begon 10 jaar geleden als volksdansgroep maar brengt nu een uniek aanbod van moderne, dynamische werelddans in de regio. Er werd daarom ook gekozen voor een nieuwe naam: dansgroep Tirkedi.

Onder leiding van een vaste lesgever worden elke donderdagavond recente, meeslepende dansen aangeleerd en het gekende repertoire opgefrist. Wij dansen voor ons plezier dus geen stress voor missers of optreden. Een vaste danspartner heb je bij ons niet nodig.

Wie het (gratis) wil proberen is welkom op donderdagavond. Iedereen met danskriebels en een minimum aan volhoudingsvermogen krijgt er gegarandeerd na een tijdje een fantastische hobby (en een betere conditie) bij. Ooit al eens gedanst hebben helpt weliswaar maar een beetje gevoel hebben voor ritme is belangrijker dan danservaring. Basispassen zoals jemeniet, wisselpas, pivot en escargot krijg je heel snel al doende onder de knie. KORTOM, kom het eens proberen, AMUSEMENT EN SPORTIEVE ONTSPANNING VERZEKERD!

Waar? In zaal parochiecentrum Sint-Pieter aan de Rink (centrum Sint-Pieters-Leeuw): René Balléstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (parkeren kan rond de kerk).
Wanneer? Elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur behalve op feestdagen en juli/augustus.
 

Adres
Eiklaan 22
1600
SINT-PIETERS-LEEUW
Dansgenre: 
Europese dans
Israëlische dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×