Hoofdmenu

Dansgroep Hilde Goyens

Kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen kunnen in onze dansschool terecht voor lessen in de verschillende dansdisciplines. De leerlingen worden ingedeeld in groepen volgens niveau en leeftijd.

De dansers worden op professionele wijze begeleid, zodat de meest getalenteerde onder hen kunnen doorstromen naar professionele dansopleidingen.

Met meer dan 30 jaar didactische ervaring staan we bekend als de meest gespecialiseerde school voor jazzdans en tapdans in Leuven. Vanaf 1999 worden er ook dansvormen als hip hop, moderne dans, klassiek ballet onderricht. Hiervoor hebben we gespecialiseerde dansleraren aangetrokken. Voor volwassenen wordt er ook bodyfit en stretching georganiseerd.

Onze dansschool, gelegen op 700 meter van het station van Leuven, is gemakkelijk bereikbaar. Wij bieden gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid.
 

Adres
W. Coosemansstraat 202
3010
Kessel-Lo
Dansgenre: 
Ballet
Jazzdans
Tapdans
Hiphop
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×