Hoofdmenu

DANSACCENT vzw

 Dansaccent is iedereen welkom (van 3 tot 83 jaar) die graag danst in een ontspannen en aangename sfeer en wordt niemand uitgesloten. Op het programma staan verschillende disciplines en stijlen.

Elke dansdiscipline is onderverdeeld in leeftijdscategorieën en vanaf 12 jaar dan nog eens in verschillende niveaus. De lessen zijn aangepast aan elke leeftijdsgroep en niveau waardoor een kwalitatieve opleiding gegarandeerd is en elke danser in de les tussen gelijken staat.

Ons lesgeversteam bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde jonge mensen, die allen meerdere jaren ervaring hebben bij Dansaccent (voorheen Villa Dansa). Voor de verschillende dansvormen kunnen wij rekenen op specifiek opgeleide mensen die de voorbije jaren hun strepen verdiend hebben.

Ons lesgeversteam is in handen gegeven van een artistiek comité, bestaande uit vijf zeer ervaren dansdocenten.

Wij willen hiermee bij Dansaccent in de eerste plaats het accent op dans leggen: de beste garantie op veel dansplezier voor onze honderden leden.

Adres
Acacialaan 52
3020
Herent
Dansgenre: 
Ballet
Jazzdans
Moderne dans
Showdans
Breakdance
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×