Hoofdmenu

DANCEACTION

DanceAction werd in 1998 opgericht door Catherine Devadder op verschillende locaties in en rond Leuven.
Het eigen karakter en de vernieuwende aanpak deden DanceAction uitgroeien tot een bruisende en eigentijdse dansschool waar kinderen, jongeren en volwassenen terecht kunnen voor een kwaliteitsvolle dansopleiding in verschillende dansdisciplines.

Sinds 2006 wordt de school full-time op professionele wijze geleid door Catherine Devadder & Jesse Grossen.

In 2004 opende DanceAction een eigen dansstudio te Leuven.

Door het groeiend aantal leden en de uitbreiding van het lessenaanbod werd na 3 jaar een 2de deel verbouwd tot het huidige centrum van de dansschool.
Een 3de zaal werd geopend in 2013.

De Danceloft beschikt nu over 3 volledig uitgeruste danszalen (Black, White & Red Room) met ruime kleedkamers (Dames/Heren), een danskledingwinkel, cafetaria en het DanceAction secretariaat.

In Rotselaar gaan de lessen door in Sportoase 'Ter Heide'.

Het DanceAction lesgeversteam wordt zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een vaste groep van creatieve en bekwame vakdocenten met een moderne en brede visie op dans.

Elk met hun eigen stijl en aanpak gaan ze voor hetzelfde doel en streven ze naar dansplezier, danstechnische ontwikkeling, inleving en individuele ontplooiing.


Beginnende dansers krijgen de kans om in een goede lessfeer de basis van elke dansstijl onder de knie te krijgen.
Gevorderde dansers worden individueel opgevolgd en gestimuleerd om hun talent verder te ontplooien.

Beloftevolle dansers worden aangemoedigd om verschillende lessen in verschillende stijlen te volgen, daarom worden de prijzen van extra lessen zeer democratisch gehouden (lessenpakketten).

Op deze manier hebben wij reeds jaren geïnvesteerd in het groeiproces van onze dansers en onze jeugd in het bijzonder.

 

Adres
Kolonel Begaultlaan 15 bus 02.21
3012
WILSELE
Dansgenre: 
Ballet
Jazzdans
Moderne dans
Showdans
Breakdance
Hiphop
Streetdance
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×