Hoofdmenu

Dance A.R.T!

Dance A.R.T vzw is een jonge vereniging met een duidelijke visie rond hedendaagse dans. Door het aanbieden van een volledig pakket voor de ontwikkeling van de hedendaagse danser, willen we kwaliteit bieden op lange termijn. Het aanbod zal dan ook meegroeien naarmate onze jaarwerking groeit...
Onze missie bestaat er in om een dansplatform te bieden aan iedereen met een hart voor dans. Gelegen tussen Gent en Kortrijk, biedt Deinze verschillende locaties om hedendaagse dans verder te ontwikkelen en vorm te geven.

Adres
Zonnetij 8
9800
Deinze
Dansgenre: 
Ballet
Hedendaagse dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×