Hoofdmenu

ChoreoAtelier

‘Danscompagnie ChoreoAtelier… Zo, gewoon zo. Zonder meer. Zonder minder.’

Zin om te dansen, zin om mee te werken aan artistieke projecten en gemotiveerd om jouw persoonlijkheid in een groep diverse talenten te gooien?  
Of wil je als danser je techniek bijschaven en heb je nood aan persoonlijke danstechnische begeleiding?  ChoreoAtelier werkt graag met jou samen.  De compagnie stelt zich open voor dansers die ongeacht leeftijd of niveau willen dansen en zich danstechnisch willen vervolmaken, voor figuranten en kunstenaars die met hun talenten unieke impulsen aan artistieke projecten willen geven.
Het visitekaartje van choreografen en danspedagogen Karen en Annika Pauwels is de neoklassieke huisstijl.  De danscreaties steunen op de techniek van klassiek ballet en Graham- en Limontechniek.  Maar het expressieve pallet van elke danser en het uitgekiende choreografisch lijnenspel bepalen het authentieke karakter van de creaties
De uitvalbasis voor lessen en repetities is het Universitair Sportcentrum KU Leuven.   
Zin om deel uit te maken van een gedreven, bezielde amateursdanscompagnie?  Geef een seintje of vraag meer info op danscompagnie@choreoatelier.be
ChoreoAtelier danst graag met jou doorheen boeiende, maatschappelijk relevante en kunstzinnige thema’s.
 

Adres
3000
Leuven
Dansgenre: 
DANS- EN BEWEGINGSEXPRESSIE
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×