Hoofdmenu

Bonnie Blue

Oldtimer en Country Line Dance-club 'Bonnie Blue' uit Merksem.

De ideale vereniging voor iedereen die zich graag amuseert, lacht, eens graag anders is en graag minder bekende dansvormen aanleert.

De vereniging haalt haar inspiratie voor Victoriaanse dansen vooral uit herdrukken van boeken die geschreven zijn door dansmeesters uit de periode 1860-1865. 'Iedere maandag oefenen we in hedendaagse kledij de dansen in, maar als we worden gevraagd voor optredens, meestal op country-festivals, respecteren we de traditionele kledij.

Adres
2170
Merksem
Regio: 
Dansgenre: 
Noord-Amerikaanse dans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×