Hoofdmenu

Arapaho Country Dancers Vzw

Arapaho CD is geen grote club en we hebben ook niet de intentie noch de plaats om een mastodont te worden. We verkiezen voor een kleinschalige werking met een niet al te grote groep maar we proberen vooral een groep vrienden te zijn waar iedereen welkom is en iedereen zich thuis kan voelen.

Interesse - probeer eens een les mee te volgen ...en U zult merken, Country Line Dance is leuk

Onze lesdagen zijn op maandag en donderdag.

Momenteel zijn beide groepen druk bezet qua leden.  Wenst U toch nog in te schrijven verzoeken wij U om ons eventueel te contacteren via Email to Arapaho CD of even binnen te springen tijdens onze lesdagen

Onze cursussen lopen gewoon door, het is niet dat wij met regelmaat nieuwe cursussen opstarten, wenst er iemand met Country Line Dance te starten nemen we de persoon graag mee op in de groep.

U hoeft zeker geen uitmuntende fysieke conditie te hebben, deze helpen wij U graag mee op te bouwen, we dansen graag voor het plezier en maken er zeker geen competitie van.

Ik nodig U graag uit op onze lesavonden dan kan U "live" een country les volgen, en aansluitend  beslissen of het wel dan niet uw interesse geniet.

Wij dansen in Haasdonk, Poerdam 3 - dit is het lokaal van de Nachtvlinders aan de parking van het voetbalplein.

Onze contact gegevens kan U verder op onze website terugvinden.

Met vriendelijke Country groet

Patrick      

Voorzitter Arapaho CD

 

Adres
Gentseweg 98
9120
Beveren
Dansgenre: 
Country & Westerndans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)