Hoofdmenu

Stemgebruik voor een groep, in je les en in beweging

Na enkele uren lesgeven is je stem vaak vermoeid of pijnlijk. Maar met enkele tips & tricks kan je dit vermijden! In deze workshop leer je in theorie én in praktijk meer over gezond stemgebruik. Je krijgt inzicht in hoe je je stem op een goede manier gebruikt voor een groep en in beweging, en leert valkuilen vermijden.

Kristin Daemers is logopedist en audioloog, en in haar vrije tijd ook choreografe en dansdocente. Ze werkt als stemtherapeut in AZ Maria Middelares Gent waar ze stemtraining geeft en mensen met stemklachten onderzoekt. 

 

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×