Hoofdmenu

Podiumkansen

De Grote Belgische Dansvitrine

Danspunt presenteert... De Grote Belgische Dansvitrine! Een gloednieuw dansfestival waar we een staalkaart van dans in Vlaanderen en Brussel brengen.

 

JOUW VOORSTELLING!

De Grote Belgische Dansvitrine, dat is: podiumervaring opdoen, kennismaken met ontelbaar veel dansstijlen, coaching, en heel veel meer. Maar het is vooral dé kans die je moet grijpen als je jouw voorstelling wil etaleren voor een volle, grote zaal.
Save the date voor de eerste editie: 29 april 2017 in HETPALEIS.

 

GOESTING!

Heel wat ervaring? Top. Maar hoeft niet.
Technisch af? Super. Maar zeker geen vereiste.

Authenticiteit, originaliteit en goesting. Dit alles in een eigen danscreatie.

Daar draait het om! Daar zijn we naar op zoek.

Jong en oud, hedendaags tot tango, solo tot massavoorstelling,  al dan niet gecombineerd met andere disciplines van film tot circus. Ons podium is er voor iedereen!

 

FEEDBACK EN COACHING!

De Grote Belgische Dansvitrine zet in op coaching en talentontwikkeling. Grijp je kans en krijg veel feedback van een straffe poule dansexperten. Doe mee en stap in een intensief coachingsbad, waarin je toewerkt naar de voorstelling in HETPALEIS.

Danspunt zorgt voor een volle zaal, straffe omkadering, heel veel sfeer, een verrassende randprogrammatie…

Praktische info en hoe inschrijven

 

Het starttraject in 2017 vormt de basis voor een nieuw verhaal in 2018. De preselecties gaan dan door in vijf verschillende steden, verspreid in Vlaanderen en Brussel, met als apotheose een ,grande finale’.

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×