Hoofdmenu

ON THE ROOF Dansfestival

Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober palmen Danspunt en ON THE ROOF Zinnema in. Doe mee met verschillende workshops en battles, kom kijken naar performances en een expo. Op zondagavond vindt Dance.Kicks plaats, de jaarlijkse Danspuntwedstrijd in hiphop, funk, streetdance, breakdance en andere urbandancevormen.

 

PROGRAMMA ZATERDAG

Tal van workshops, performances, games en foodtrucks. Ontdek het gedetailleerde programma hier.

 

PROGRAMMA ZONDAG

Workshop newstyle Laurent Reunbrouck - 12u

De oprichter van ‘Dance To Share’ (DTS) crew wil graag zijn passie voor New Style met jullie sharen. Met zijn bijzondere oog voor de esthetiek van een groep dansers, focust hij vooral op de basic steps van de stijl in combinatie met een gevoel voor attitude en energie. Waan je in een videoclip van de groten met Laurent!

Workshop freestyle Baloo - 13u

In deze workshop ontwikkel je jouw eigen freestyle ervaring. Baloo reikt oefeningen aan om je danstaal snel en efficiënt te verbeteren. Free your mind, let it go and prepare your cardio!

B-Boy battles - vanaf 14u

Voor kids en pro's. De indrukwekkende finale van de oerspannende battle voor pro's kan je rond 18u30 in de foyer bewonderen.

Freestyle lab jam - 14u30

De sfeer van een weekend vol actieve en passieve dansbeleving komt samen in Freestyle Lab. Een open jamsessie, voorzien van vette hiphop en house schijven door internationale DJ Goss’One, nodigt iedereen uit om hun liefde voor dans te delen. De bedoeling is een inspirerende uitwisseling van zoveel meer dan alleen dansbewegingen. Eenheid, liefde, plezier.

Dance.Kicks - 19u

Danspunt gaat op zoek naar de nieuwe ambassadeur urban dance van Vlaanderen. Vijf geselecteerde groepen dingen mee naar de felbegeerde titel. In het tweede deel van dit avondvullende programma voorziet Danspunt een aantal spraakmakende gastvoorstellingen die hun sporen al verdiend hebben in de urban dance wereld.

Meer info

Docentendag urban: dance & teaching skills - 10u tot 15u30

Dit jaar gaat de docentendag urban door in het kader van ON THE ROOF Dansfestival.

Meer info

 

 

Organisatie: On The Roof i.s.m. Danspunt en Zinnema

 

Datum:
zaterdag, 22 oktober, 2016 tot zondag, 23 oktober, 2016
Locatie:
Zinnema
Straat:
Veeweidestraat
Huisnummer:
24-26
Postcode:
1070
Gemeente:
Anderlecht
Land:
België
Prijs:
8 euro - 5 euro (reductietarief) voor het volledige weekend
Contactgegevens:

Reserveren via reservatie@danspunt.be. Vermeld code P16/03.

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×