Hoofdmenu

Volksdansgroepen

Gentse Fieste 2018
(40ste Provinciaal Volksdansfeest)   

 

Dit jaar grijpen de Gentse Feesten plaats van 13 tot en met 22 juli.   

Een activiteit waarop wij speciale aandacht willen vestigen is het 40ste Provinciaal Volksdansfeest, dat gepland is op zaterdag 21 juli van 14 tot 18.30 uur op het Woodrow Wilsonplein 'zuid) te Gent.

Hierop nodigen wij Uw groep - zoveel mogelijk in klederdracht - uit

Het volksdansfeest bestaat uit gemeenschappelijke dansen afgewisseld met optredens.
Voor deze optredens vragen wij u zo vlug mogelijk in te schrijven, mits voorlegging van een tiental voorkeursdansen en hun tijdsduur. De vervoerskosten kunnen vergoed worden, hiervoor dient u een totaalprijs mee te delen bij de inschrijving.

Wat de optredens betreft dient iedereen zelf in te staan voor de muzikale begeleiding. Er is wel een professionele geluidsversterking voorzien. Om ons programma tijdig te kunnen samenstellen verwachten  wij voor 1 maart een antwoord op volgend adres:

Ronald Snauwaert (coordinator prov.VDF) Strooiendorp 5   9940 Evergem
e-post:  pietlol@hotmail.com

Contactpersoon: 
Ronald Snauwaert (alias Geronimo)
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×