Hoofdmenu

Word jij redacteur voor DANST?

Ben je gepassioneerd door dans, nieuwsgierig van nature en heb je een vlotte pen? Misschien maak je dan binnenkort deel uit van de redactie van - het volledig vernieuwde - DANST, een driemaandelijks tijdschrift dat toont wat er leeft in de danssector in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten: jong talent, vernieuwende initatieven, diepgravende interviews met makers,... 

Onze redacteurs zijn vrijwilligers en bepalen dus zelf wanneer ze meewerken aan DANST. Eén keer per jaar, elke editie of meerdere artikels per editie: de keuze is aan jou!

Voor meer info: neem contact op met Elien Lefevere (elien@danspunt.be).

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×