Hoofdmenu

Haal meer uit je Facebookpagina

Je organisatie heeft vast al een Facebookpagina, maar wil je ook meer interactie en meer impact? Facebook verandert zijn regels voortdurend en het is niet altijd simpel om up-to-date te zijn. In deze sessie overlopen we een reeks tips & trucs voor geslaagde communicatie via Facebook. Hoe werkt en evolueert Facebook? Hoe krijg je het meeste impact? Hoe plan je je content? Hoe maak je relevante posts op? En hoe stem je je Facebookpagina af op je andere sociale media. Verwacht een interactieve presentatie waarbij de spreker met jullie eigen voorbeelden werkt. Enige ervaring met het beheer van een Facebook-account is wel vereist.

Christophe Toye is communicatietrainer bij I Like Media, een collectief van communicatietrainers die verenigingen en ondernemers op weg helpen met hundigitale communicatie. www.ilikemedia.be

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×