Hoofdmenu

Proef van inclusieve dans

Tijdens deze workshop dompelen we je onder in inclusieve dans. Elk lichaam functioneert anders. Elk persoon drukt zich ook anders uit. Hoe kunnen we tot een gemeenschappelijke danstaal komen zonder deze verschillen uit de weg te gaan? Doorheen een reeks speelse dansopdrachten leren we onze unieke lichamelijke mogelijkheden kennen, in ontmoeting met anderen.
Samen met Platform-K, danswerkplek voor mensen met een beperking, nemen we je mee op weg in deze inclusieve workshop. De workshop richt zich tot zowel dansers als dansdocenten die openstaan voor inclusieve dans. Verwacht je aan een actieve workshop met een goeie dosis humor en af en toe wat reflectie.

Frauke Seynnaeve (Platform-K) is sinds 2013 dansmedewerker van Platform-K. Werken met dansers met en zonder beperking behoort tot haar core business. Platform-K is een organisatie die onderzoekt hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de wereld van de hedendaagse dans en op hoe die dans er in de toekomst kan uitzien. www.platform-k.be

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag
 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×