Hoofdmenu

Danskaravaan

Een sessie voor de creatievelingen! Ontdek als eerste een preview van Danskaravaan, een gloednieuw initiatief van Danspunt dat vanaf de zomer van 2018 opduikt in Vlaanderen.

In deze sessie stellen we je het concept van Danskaravaan voor: je kan Danskaravaan voor de allereerste keer ‘virtueel’ zien, maar je kan vooral meedenken hoe & waar we Danskaravaan inzetten de komende jaren. Jouw ideeën zijn welkom!

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×