Hoofdmenu

Auteursrechten op muziek bij dansorganisaties

Danspunt wil de danssector nog beter ondersteunen in het beheer en de betaling van auteursrechten en naburige rechten voor de muziek die ze gebruiken.
De eerste stap in dit proces is de bevraging rond auteursrechten die Danspunt in januari lanceerde.

   
In deze sessie bespreekt Danspunt de resultaten van de bevraging, en zoekt ze naar de juiste conclusies en peilt ze naar jouw ervaringen met auteursrechten. Zo bepalen we samen wat de volgende stappen zullen zijn in dit proces.

Terug naar het overzicht van D'inspiratiedag

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×