Hoofdmenu

Gezocht: verslagnemers met een vlotte pen en een hart voor dans

In 2018 organiseert Danspunt de tweede editie van De Grote Belgische Dansvitrine, in Brugge. Op 28 januari 2018 tonen de deelnemers hun creatie aan een team van straffe dansexperten én krijgen ze feedback. Nadien selecteert het feedbackteam een tiental voorstellingen met artistieke groeimogelijkheden. Zij krijgen coaching op maat en werken zo toe naar het publieksmoment op 5 mei 2018 in de Stadsschouwburg.

Danspunt zoekt twee verslagnemers met een vlotte pen en een hart voor dans. Je krijgt een heel divers palet aan danscreaties te zien (in de Magdalenazaal, Brugge), danspexperten te ontmoeten, de sfeer backstage van dit dansplatform mee te maken,... We voorzien ook een vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Mail dan snel naar communicatie@danspunt.be.

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×