Hoofdmenu

Enthousiaste danslera(a)r(es) modern/hedendaags

Danse d’Amélie (nieuwe balletschool sinds september 2015) zoekt dringend een enthousiaste danslera(a)r(es) modern/hedendaags om het lerarenkorps te versterken.
Dit voornamelijk op donderdagavond tussen 18h-19h30 & vrijdag tussen 17h-19h30 (mag ook 2-wekelijks zijn).
Bij Danse d’Amélie wordt dit jaar ballet, modern jazz, hedendaads & hip hop gegeven aan kinderen v/h 2de kleuterklasje -5de leerjaar.
De bedoeling is om dit aanbod uit te breiden naar meerdere dansstijlen, dus leraars van alle aard zijn welkom!
De danslesjes aan de allerkleinsten zijn heel speels en creatief. Er is dus heel wat ruimte voor creativiteit & eigen stijl v/d dansleerkracht zelf!
Ervaring is niet vereist, wel een open-mind & een creatieve geest. Graag omgaan met kinderen, en de passie voor dans op een ludieke & verantwoorde manier overbrengen zijn sleutelbegrippen.
Goeie verloning én ruimte voor eigen inbreng en visie zijn vanzelfsprekend!
 
Neem zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek!
Vriendelijke groeten
Eline Brodelet (eline.brodelet@gmail.com)
0484/740.111.
Dansstijl(en): ballet, hip hop, jazzballet, hedendaags, kids yoga
 
Contactpersoon: 
Eline Brodelet
Telefoonnr: 
0484/740.111
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×