Hoofdmenu

Braziliaanse acteurs

In functie van de nieuwe vrt-reeks De Twaalf is het Vlaamse castingbureau Anntourage Casting op zoek naar een aantal Braziliaanse acteurs.

Specifiek zoeken zij:
1 Braziliaanse stevige man: met 1 zin tekst in het Engels
1 Braziliaanse vrouw: die kwaad, verdrietig en overstuur is omdat haar man overleden is, met 4-tal zinnen tekst (spreekt Portugees en enkele woorden Engels)
1 Braziliaans kind (ongeveer 8 jaar) (jongen of meisje) die Nederlands en Portugees kan, hij/zij heeft een 4-tal zinnen tekst.
7 Braziliaanse mannen: rouwen om de overleden man, en raken achteraf slaags met de werkgevers van de man die zogezegd verantwoordelijk zijn voor zijn dood.

De Braziliaanse identiteit niet specifiek is. Ook andere Zuid-Amerikaanse nationaliteiten zijn zeker welkom.

Geïnteresseerden mogen een mailtje sturen naar astrid@anntourage.be met daarin een korte voorstelling van zichzelf (naam, leeftijd, afkomst, gesproken talen, beroep, hobby,...) en een fotootje.
(acteerervaring is niet vereist maar mag indien mogelijk wel vermeld worden)
www.anntourage.be

Contactpersoon: 
Astrid Bourry - Assistent casting director
Zoekertjes categorie: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×