Hoofdmenu

Subsidie voor buitenlandse reizen

Dansers, choreografen en dansgroepen die deelnemen aan een internationale wedstrijd, een festival, cursus of workshop, kunnen van de Vlaamse Overheid een financiële tussenkomst krijgen voor de reiskosten.

Vertrek je in de periode van januari tot en met april 2018 naar het buitenland? Dan moet je aanvraag voor 1 november van dit jaar binnen zijn. Je vindt alle informatie over deze internationale subsidie op deze site.

Meer vragen? Danspuntmedewerker Ruth (ruth@danspunt.be) helpt je graag op weg!
 

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×