Hoofdmenu

Enthousiaste spelers/dansers

Enthousiaste spelers/dansers gezocht voor kleine productie te Gent!

Voor mijn laatste jaar van mijn regie opleiding aan de Academie voor Podiumkunsten te Gent, dien ik een eigen productie/eindwerk te maken. Zelf ben ik naast theater, ook heel veel bezig met dans. Mijn eigen productie zal geen teksttheater zijn, maar eerder bewegingstheater. Ik ben dus op zoek naar mensen die graag improviseren, acteren en ook graag dansen, hun lichaam in beweging zetten of hier toch voor open staan.

Repetities zullen voornamelijk plaatsvinden op zaterdag, maar zijn bespreekbaar. De voorstellingen zullen doorgaan op 15 en 16 juni.

Interesse en zin om deze ontdekkingstocht samen met me af te leggen?
Laat me iets weten!
Groetjes,
Shana
0496712613
shana_bracke@hotmail.com

Contactpersoon: 
Shana
Telefoonnr: 
0496712613
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×