Hoofdmenu

Gezin met buitenlandse roots

Productiehuis Geronimo, bekend van onder andere Flying Doctors, Nieuw leven en Helden van Hier, zijn volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe docu-reeks voor Eén, genaamd ‘Het Gezin’. 
 
De focus van het programma ligt op de sleutelmomenten die een gezin meemaakt. We willen leuke, kleine, grootse, onverwachtse en droevige gebeurtenissen binnenshuis vastleggen door middel van onbemande camera’s. De stijl is vergelijkbaar met het programma Spoed 24/7. Op die manier kan het dagelijkse leven zijn gang blijven gaan en moeten we de mensen niet achterna lopen met een geluids- en cameraman. We hebben dit format bij enkele van onze redactieleden thuis getest met deze trailer als resultaat:
https://www.een.be/een/een-zoekt-vlaamse-gezinnen

 We streven er naar om op een integere manier herkenbare verhalen te vertellen die thuishoren op een familiezender zoals Eén. Het is onze bedoeling om heel Vlaanderen in beeld te brengen. Zo volgen we reeds een jong koppel dat onlangs bevallen is van een tweeling, een meisje van 19 die professioneel wil veldrijden en een man van 90 die binnenkort voor de derde keer opa wordt.
 
Specifiek zijn we op zoek naar een gezin met buitenlandse roots, waar het binnenhuis flikkert en beweegt. Kortom, waar altijd iets groots of kleins te beleven valt.
 
Ondernemers, zelfstandigen, grote gezinnen, kinderen die het huis verlaten, een koppel dat gaat trouwen, een eerste kindje,... Dit zijn maar enkele van de zaken die er te gebeuren staan in jullie familie.
 
Mocht je je hier in herkennen kan je je vrijblijvend melden via dorien@geronimo.be of via 0499 08 99 44. Ook als je nog vragen hebt zonder dat je specifiek iemand kent of wil deelnemen mag je me gerust altijd bellen of mailen.
 

Contactpersoon: 
Dorien
Telefoonnr: 
0499 08 99 44
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×