Hoofdmenu

Klassieke Pilates studio over te nemen

Beste,
 

Gezondheidsproblemen verhinderen mij jammer genoeg mijn professionele carrière verder te zetten en uit te bouwen. Om 12 jaar ervaring niet verloren te laten gaan zit er niets anders op dan de Christl Clear Pilates studio over te laten aan een enthousiaste Pilates-teacher die verder wil bouwen op de bestaande en volledig uitgeruste studio. Ben jij zo'n enthousiaste Pilates-teacher en droom je ervan om je eigen studio te runnen, neem dan zeker contact op!
 

 
Sportieve groeten,

 
Christl Muls

 

Christl Clear Pilates
Brugsesteenweg, 585
B-9030 Gent (Mariakerke)

Contactpersoon: 
Christl Muls
Telefoonnr: 
+32 (0)495/20.91.43
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×