Hoofdmenu

Respondenten gezocht

In het kader van hun bachelorproef aan de Katholieke Universiteit Leuven doen Sophie Meeus en Katleen Jacobs onderzoek naar dans en dansbenodigdheden in België.
Het invullen van de enquête neemt maximum 5 minuten in beslag. Het spreekt voor zich dat de anonimiteit van de respondenten gewaarborgd blijft. 
Uiteindelijk zullen zij de resultaten onderzoeken op verschillen in geografische locatie en ook waar verbeteringen in het aanbod nodig zijn.

Via onderstaande link kan u toegang verkrijgen tot de enquête. Bovenaan kan steeds de taal van de enquête gekozen worden.
Link naar enquête: https://kullocthomasmore.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_41L7csOMiWMZnbD​
 

Contactpersoon: 
Sophie Meeus en Katleen Jacobs
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×